10. Juni 2020

Podcast: Røverhistorier af Niarn & Coldhands

Lyt med, når Niarn & Nick Coldhands formidler fantastisk underholdende røverhistorier gennem deres podcast af selvsamme navn. I hver episode inviterer de underholdende gutter en gæst ind i studiet, som har levet et liv lidt udover det sædvanlige. Det kunne eksempelvis være Pharfar, Uffe Holm, Rasmus Tantholdt og Szhirley.

Ligegyldig om du kender gæsten eller ej, så er der ingen tvivl om at røverhistorierne er drøngode – nogle er sjove, nogle er skræmmende og nogle er bare så vilde, at det næsten er for godt til at være sandt. Hvilket det måske også er, titlen taget i betragtning.

Under alle omstændigheder, så er der lagt op til mange timers underholdning, når først man begynder at lytte til Niarn, Coldhands og deres gæster. Men bare rolig – i modsætning til mange andre podcasts, så er episoderne her typisk ikke længere end 25 – 30 minutter. Det betyder, at det er den oplagte podcast til dig, der kun lige bruger en halv time på vej på arbejde eller i skole om morgenen.

God fornøjelse!

Hvor kan man lytte til Røverhistorier?

Hvis du vil lytte til Niarn og Nick Coldhands gennem deres podcast Røverhistorier, så foregår det i podcastapp’en Podimo – og altså ingen andre steder.

Podimo er lidt ligesom Netflix, bare for podcasts. Her betaler man 39 kroner om måneden for at få adgang til et væld af spændende, lærerige og underholdende podcasts af høj kvalitet. Ligeledes er man sikret nyt indhold hver dag, og en del af ens månedlige betaling går direkte til de podcastere, som man lytter til.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Podimo er noget for dig, så kan du naturligvis prøve app’en af helt gratis. Du behøver altså ikke at svinge med kortet, før du er sikker på, at du synes indholdet er de 39 kroner værd.

Udover Røverhistorier byder Podimo også på en række andre podcasts, som eksempelvis Breinholt taler … med, Fries Meets Guys og mange flere med værter som Christian Fuhlendorff, Thomas Skov, Kritisan Leth og Ralf Christensen.

Scroll to Top