Om os

Podcastguides.dk er en hjemmeside, der er proppet til randen med podcast anbefalinger, gode tips og tricks, forslag til gode podcast apps, og meget mere.

Her finder du vitterlig alt, hvad du overhovedet kunne drømme om, når det vedrører podcasts – og det gør du fordi vi har en håndfuld skribenter, der bare elsker at lytte til podcasts dag ud og dag ind.

Den service vil vi naturligvis gerne kunne tilbyde gratis til vores læsere, hvorfor vi i stedet benytter os af reklamelinks, når det giver mening. De fungerer på den måde, at vi modtager et lille beløb, hvis du foretager en handling hos den samarbejdende virksomhed. Prisen er den samme for dig, men vi får derimod mulighed for at fortsætte med at drive podcastguides.dk 🙂

Vi anbefaler naturligvis kun podcasts og podcast apps, som vi oprigtigt mener er anbefalesesværdige. Derfor kan du være helt rolig ved at klikke på alle links rundt omkring på siden.

Har du spørgsmål til dette, eller vil du bare gerne komme med ris eller ros, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Scroll to Top