17. marts 2021

Lydbog: Harry Potter og De Vises Sten

Harry Potter og De Vises Sten er den første bog i den populære serie af teenage-bøger skrevet af J.K. Rowling. Bøgerne foregår i England, hvor hovedpersonen, Harry Potter, finder ud af, at han er troldmand og skal på Hogwarts – skolen for heksekunster og troldmandsskab. Han bliver hurtigt introduceret til en helt ny verden fyldt med magi, talende hatte, gode venner og onde troldmænd.

Harry Potter serien er uden tvivl mest populære fantasy bøger – på trods af, at den første bog blev udgivet tilbage i 1997. Det skyldes til dels også de succesrige film, som gennem årene har tiltrukket mange til det magiske univers. Man går dog glip af meget i filmene, og vi kan således kun anbefale, at man også får læst eller lyttet til bøgerne.

Hvor kan man høre Harry Potter og De Vises Sten som lydbog?

Hos BookBeat kan man lytte til og læse samtlige Harry Potter bøger; og de har naturligvis også Harry Potter og De Vises Sten som lydbog og e-bog. Vælger man lydbogen, tager det 9 timer og 40 minutter at komme gennem de 315 sider – og så er man godt i gang med den populære serie.

Hvad er BookBeat?

BookBeat er en streamingtjeneste, der på sin vis minder meget om Netflix og Spotify. Her kan du blot streame lydbøger og e-bøger i stedet for film og musik. For et månedligt beløb får du således adgang til mere end 100.000 bøger – herunder Harry Potter og De Vises Sten.

Som med de fleste streamingtjenester har BookBeat naturligvis også et godt introtilbud. Det vil sige, at du kan prøve appen helt gratis i et par uger, og først derefter beslutte om du vil fortsætte med at betale eller ej. Hvorfor ikke give det et forsøg? På den måde kan du også få lov at lytte til Harry Potter og De Vises Sten som lydbog helt gratis – hvis blot du når at lytte færdig inden for prøveperioden.

Starten på en stor succes

Harry Potter og De Vises Sten var i den grad starten på en stor succes. Det var dog ikke sådan, man havde troet, at det ville gå, da J.K. Rowling første gang præsenterede bogen for forskellige forlag tilbage sidst i 1990’erne. Faktisk blev hun flere gange afvist, indtil hun til sidst havde heldet med sig.

Det skulle vise sig, at Harry Potter og De Vises Sten var lige præcis det, som målgruppen hungrede efter. Siden sin første udgivelse, er bogen blev solgt i mere end 120 millioner eksemplarer og den er blevet oversat til mere end 73 forskellige sprog.

Som nævnt er der naturligvis også en række film baseret på de 7 bøger, samt det omkringliggende univers, som bøgerne handler om. Man har lidt uden for London i England også lavet en forlystelsespark, der hedder Harry Potter World.

Når du er færdig med at læse eller lytte til Harry Potter og De Vises Sten

Hvis du er blevet opslugt at Harry Potter universet efter, at du har haft fingrene i Harry Potter og De Vises Sten som lydbog eller e-bog, så er der gode nyheder. Der er nemlig 6 yderligere bøger at gribe fat i, og de bliver kun bedre og bedre.

Hos BookBeat kan du naturligvis både læse og lytte til Harry Potter og De Vises Sten, men også de øvrige Harry Potter bøger i serien.

Scroll to Top