1. November 2020

Bog: Min søde alkoholiker af Nanna-Johanne Fonnesbæk

Podcast Guides modtager et lille beløb, hvis du opretter dig som bruger hos nogle af de tjenester, som vi anbefaler (eksempelvis Nextory). Prisen og oplevelsen vil være uændret for dig, men vi får penge til fortsat at drive hjemmesiden her. Ønsker du ikke at støtte os, kan du i stedet gå direkte til Nextorys hjemmeside ved at indtaste www.nextory.dk i din browser.

I bogen Min søde alkoholiker fortæller Nanna-Johanne Fonnesbæk om, hvordan det er, at være i et forhold med en alkoholiker. Et problem som mange står i, men samtidig en verden, som få forstår eller tør tale om. Det er et tabu, som bliver forsøgt brudt i lige netop bogen her.

Nanna-Johanne, som er kendt fra tv-programmet De Unge Mødre, forsøger i den anmelderroste bog at skabe forståelse for, hvorfor nogle vælger at forblive i usunde forhold.  Fortællingen er en meget åben og ærlig version af, hvad Nanna-Johanne selv kalder for den mest sårbare periode i hendes liv. Undervejs i Min søde alkoholiker, bliver vi inddraget i det forhold, som langsomt var med til at nedbryde hende og hendes liv.

Forholdet er i dag ovre, og Nanna-Johanne Fonnesbæk er mor til sine to drenge, som hun bor alene med i Hvide Sande. Om man kender nogen i et sådan forhold eller ej, er der ingen tvivl om, at det kan være en øjenåbnende fortælling, der kan gøre alle klogere på livet.

Min søde alkoholiker som e-bog eller lydbog

Bogen kan naturligvis købes hos din lokale boghandel, men hvis du er interesseret i Min søde alkoholiker som lydbog eller e-bog, er der også mulighed for det.

På Nextory.dk kan du både læse og lytte til Min søde alkoholiker, da de har den både som lydbog og e-bog.

Nextory bliver af mange kaldt Netflix for bøger. Her får du for en månedlig pris adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger – både på dansk, engelsk og alverdens andre sprog.

En af disse bøger er naturligvis Min søde alkoholiker af Nanna-Johanne Fonnesbæk, men du kan naturligvis også finde mange andre bøger.

Er du nysgerrig på udvalget hso Nextory? Så se mange flere lyd- og e-bøger ved at klikke på knappen nednefor.

Scroll to Top