7. september 2020

Podcast: Hvordan endte vi her? med Søren Dürr og Nikolaj Stokholm

En af Danmarks mest populære stand-up komikere, Nikolaj Stokholm er gået sammen med et andet ikon inden for comedy branchen i Danmark, Søren Dürr. De er barndomsvenner, hvis fælles historie går langt tilbage, og det bliver nu til en underholdende fortælling i podcast-format.

Men den står ikke kun på underholdning, for Nikolaj Stokholm og Søren Dürr ved faktisk også noget om lidt af hvert. Eksempelvis kan du blive klogere på showbizz, comedy branchen og hvordan det er at være personen, der står på scenen.

Ligeledes får du et indblik i de to venners liv sammen og hver for sig, og hvordan de har tacklet alt fra kærlighed og karriere til venskaber og verdenssituationen.

Søren Dürr og Nikolaj Stokholms podcast ”Hvordan endte vi her?” er altså din garanti for mange timers fantastisk underholdning leveret på afslappet vis gennem anekdoter og for at citere de to komikere selv; idiotiske snakke.

Er du regelmæssig fan af comedy, og har du blandt andet dyrket Nikolaj Stokholms tidligere shows og eventuel hans rejseprogram Verdensmænd på TV2 Play, hvor han sammen med Tobias Dybvad tager rundt i verden? Ja så er der ingen tvivl om, at du nok skal blive fanget af ”Hvordan endte vi her?”, en underholdende podcast med Nikolaj Stokholm og Søren Dürr.

Lyt til ”Hvordan endte vi her?” på Podimo

Der er mange gode grunde til, at ”Hvordan endte vi her?” blev stablet på benene af de to comedy-darlings, Nikolaj Stokholm og Søren Dürr. Den ene er corona – for et eller andet skulle de to gamle venner bruge tiden på, når nu shows blev aflyst og Comedy Zoo lukkede ned.

Den anden årsag er Podimo; en dansk podcast app, som skal gøre det nemmere for danskerne at finde podcasts af høj kvalitet og med ugentlige udgivelser. For at bruge Podimo skal man betale et månedligt abonnement, som vi kender det fra Netflix og diverse andre streamingtjenester.

Til gengæld får man adgang til et hav af podcasts, hvor podcasteren bliver betalt for hver eneste afspilning. Det vil altså sige, at hver gang du lytter til en podcasts, så betaler Podimo en del af dit månedlige abonnement til den pågældende kunstner.

Det er med til at øge kvaliteten af de podcasts som du kan høre, ligesom det også giver dig en mulighed for at støtte de kunstnere, som du godt kan lide.

Hop ind på Podimo allerede i dag, og start din 14 dages prøveperiode, så du kan lytte til Nikolaj Stokholm og Søren Dürr i ”Hvordan endte vi her?” og mange andre fantastiske podcasts.

Scroll to Top