10. Juni 2020

Podcast: Fries Meets Guys

Du kender sandsynligvis allerede det kæmpe podcast-hit Fries Before Guys. En podcast, der med mere end 175 episoder har givet danskerne mulighed for at lytte med, når veninderne Nanna og Josephine taler om deres liv som unge kvinder.

Nu har de introduceret en ny podcast, der går under navnet Fries Meets Guys. Her får de to piger besøg af mænd i studiet, og sammen prøver de at forstå, hvad det vil sige at være en ung mand. Det sker gennem hyggelige samtaler, spændende emner og ikke mindst intime historier.

Og det er naturligvis ikke hvilken som helst ung mand, der ugentligt sidder med i studiet, når Fries Meets Guys bliver udgivet. Du kan blandt andet høre podcasts om spændende personer som skuespilleren Alex Høgh Andersen, forfatteren Thomas Korsgaard og fodboldspilleren Viktor Fischer.

Og der er ingen tvivl om, at det både er meget underholdende, og til tider også ganske lærerigt.

Hvor kan man lytte til Fries Meets Guys?

Mens pigernes originale podcast Fries Before Guys er frit tilgængelig på flere forskellige platforme, så kan du kun lytte til Fries Meets Guys ét sted. Det er i podcast app’en Podimo, som er et forholdsvist nyt koncept, der forsøger at hjælpe både lyttere og podcastere.

Det gør de ved at tage et lavt månedligt beløb for, at man har fri adgang til en lang række podcasts, der er produceret i høj kvalitet. Samtidig sikrer de daglige udgivelser, så der altid er noget nyt og lytte til. Og endelig deler Podimo deres indtjening med de podcastere, som du følger. Dermed kan din yndlingspodcastere, som eksempelvis Nanna og Josephine, fortsætte med at producere gode podcasts, hvis du lytter til dem gennem Podimo.

Applikationen er veldesignet og fungerer bare godt. Vi bruger den selv dagligt; blandt andet når vi skal høre den nyeste episode af Fries Meets Guys eller Breinholt Taler Med. Og det kan du også.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt Podimo er noget for dig, kan du altid prøve den af – det koster ikke noget.

Og hvis du hellere vil starte med en gratis podcast, så find Fries Before Guys på eksempelvis Apple Podcasts eller Google Podcasts. Så kan du altid finde ud af, om det er noget for dig, og senere hen lytte til Fries Meets Guys på Podimo.

God fornøjelse!

Scroll to Top