09. september 2020

Podcast: "Hvor er mit ansigt?" med Sofie Linde

Sofie Linde er en fantastisk og smilende person, der i mange år har været med til at levere god underholdning og andet i dansk TV. Men Sofie Linde kan også meget mere end at underholde. Eksempelvis er hun rigtig god til at sætte fokus på de ting, som ikke er så nemme at tale om, eller som vi måske glemmer at tale om til daglig.

I sin nye podcast ”Hvor er mit ansigt?” blander Sofie Linde sin sans for underholdning med sin sans for at fortælle alle, at det er okay ikke altid at være perfekt. Selv kalder hun podcasten for en klub, for alle dem, der har prøvet at tabe ansigt. Alle dem, der har oplevet noget ualmindeligt pinligt.

Podcasten, der udkommer hver eneste mandag og varer en halv times tid, består af alverdens fantastiske og nærmest tåkrummende pinlige historier fra Sofie Lindes eget liv og fra lytternes liv. Som lytter bliver du draget ind i den pinlige oplevelse i sådan en grad, at det lige så godt kunne have været dig selv, der havde været hovedpersonen.

Der er lagt op til mange timers underholdning, med gode historier, der får dig til at grine højlydt i bilen, i toget, på arbejdet, derhjemme eller hvor du ellers lytter til Sofie Lindes podcast ”Hvor er mit ansigt?”.

Lyt til ”Hvor er mit ansigt?” på Podimo

Den danske podcast-tjeneste Podimo byder på en lang række unikke podcasts, som du kun finder i lige netop deres podcast app. Det skyldes, at de kan tilbyde podcast-producerne penge for hver eneste gang der er en af os, der lytter til deres podcast.

Det kan de gøre fordi du betaler et månedligt beløb for adgang til app’en – præcis ligesom med Spotify Premium, Netflix eller lignende. En del af dit månedlige beløb går så til de kunstnere, som du lytter mest til. Det betyder højere kvalitet, oftere udgivelse af episoder og meget mere.

Og ”Hvor er mit ansigt?” af Sofie Linde findes på lige netop Podimo. Så hvad venter du på? Hop ind på den danske podcast app og prøv den gratis i 14 dage. Så har du rig mulighed for at lytte til en masse pinlige historie fortalt af Sofie Linde og hendes lyttere, ligesom du også kan lytte til en lang række andre underholdende, ophidsende eller spændende podcasts.

God fornøjelse!

Scroll to Top