04. Juni 2020

Podcast: Breinholt taler med

Anders Breinholt er muligvis en af Danmarks mest profilerede personer, takket være hans virke som vært på Natholdet, The Voice, Go’ Morgen Danmark, Danmarks Radio og meget mere. Oprindeligt var han Falckreder, men det er altså et overstået kapitel.

I stedet har han kastet sig over en række andre spændende projekter, der blandt andet også indebærer en podcast. Podcasten har titlen ”Breinholt taler … med”, og her kører Anders Breinholt landet tyndt for at interviewe alverdens spændende personer.

Hvis du er til Anders Breinholt normalt, og i øvrigt også gerne vil lære profiler som Jacob Risgaard og Peter Ingemann bedre at kende, så er det her uden tvivl den rette podcast for dig. Ikke nok med, at podcasten med Breinholt og hans gæster er underholdende, så byder den også på masser af læring om livet og verden.

Hvor kan man høre Breinholt taler med?

Ligesom en lang række andre populære podcasts, så bliver ”Breinholt taler med” kun uploadet på Podimo. Hvis ikke du ved, hvad Podimo er, så lad os hurtigt forklare:

Podimo er en podcastapp, der for et månedligt beløb sørger for, at du har direkte adgang til en lang række kvalitetspodcasts. En del af beløbet går direkte videre til de podcastere, som du lytter til, og du er altså dermed med til at støtte dem for deres hårde arbejde. Samtidig er du garanteret nye episoder dagligt.

Podimo er en podcast app, der virkelig fungerer godt. Og hvis du spørger os, så er pengene godt givet ud. Men det skal du selvfølgelig teste selv først. Derfor får du naturligvis 30 dages gratis prøveperiode, inden du skal svinge kortet.

Og som sagt, er Anders Breinholts podcast udelukkende tilgængelig på Podimo. Men for dine penge får du dermed også direkte adgang til ugentlige episoder af Breinholt Taler Med, som gerne varer mere end 1 time.

Dertil kommer selvfølgelig muligheden for at lytte til en lang række andre interessante og sjove podcasts. Eksempelvis har Podimo også podcasts med Christian Fuhlendorff, Jonatan Spang, Hella Joof og mange andre.

Breinholt Taler Med podcast billede
Scroll to Top